Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van U-profiel zwart gepoedercoat

U-profiel zwart gepoedercoat

Het u-profiel zwart gepoedercoat is een veelgebruikt hulpstuk om een antraciet betonplaat te bevestigen als er geen sponning is. Dit kan bij een gebouw of bij een houten schutting met houten palen.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
€ 3,82
Incl. BTW
Ruime voorraad
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Artikelcode UP-Z
Project foto's

Omschrijving

Afmetingen:
Buitenkant: 260x46x30 mm (LxBxD)
Binnenkant: 258x40x28 mm (LxBxD)

Wat regelmatig voorkomt is dat de schutting begint tegen een gebouw, waar geen ruimte is om met een betonpaal te beginnen.

Wat ook voorkomt is dat er aangesloten moet worden op een bestaande schutting waar geen rekening is gehouden met uitbreiding in de toekomst.

U-profielen worden ook gebruikt om een houten schutting met houten palen van een betonplaat te voorzien. De betonplaat wordt dan ook met twee u-profielen aan de houten schuttingpalen vast gemaakt. In dat geval zijn er betonplaten van 180cm nodig (i.p.v. 184cm).

Het u-profiel houdt de betonplaat vast aan de onder en beide zijkanten. Standaard worden er bij elk u-profiel twee schroeven en twee pluggen geleverd.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!