Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van U-profiel verzinkt

U-profiel verzinkt

Het verzinkte u profiel is een handig product om wit/grijze of grijze (stampbetonkleur) betonplaten te bevestigen als er een sponning ontbreekt. Dit kan bij een gebouw zijn of bij een hout-hout schutting waar betonplaten gewenst zijn.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
€ 3,82
Incl. BTW
Ruime voorraad
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Artikelcode UP-V
Project foto's

Omschrijving

Afmetingen:
Buitenwerks: 260x46x30 mm (LxBxD)
Binnenwerks: 258x40x28 mm (LxBxD)

Als een schutting begint tegen een bouwwerk waar geen ruimte is voor een betonpaal, wordt het u-profiel vaak toegepast. Dit kan bijvoorbeeld door een gemetselde bloembak zijn.

Bij bestaande schuttingen die moeten worden uitgebreid is in het verleden niet altijd rekening gehouden met een uitbreiding, waardoor er niet altijd een sponning aanwezig is. Ook dan biedt een u-profiel uitkomst.

Een houten schutting (hout-hout) kan ook worden voorzien van betonplaten. In dat geval wordt de betonplaat (een speciale maat: 180x26) door middel van twee u-profielen aan de houten schuttingpalen bevestigd.

De betonplaat heeft door de vorm van het U-profiel ondersteuning aan de onderkant en beide zijkanten. Bij elk U-profiel worden standaard twee schroeven en twee pluggen mee geleverd.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!