Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Regenpijpbeugel

Regenpijpbeugel

De regenpijpbeugel is er in twee soorten:
De regenpijpbeugel zonder lip (toepasbaar als de schutting tegen een regenpijp eindigt)
De regenpijpbeugel met lip (toepasbaar als de schutting net iets te kort is en op een regenpijp eindigt)
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Project foto's

Omschrijving

Regenpijpbeugel zonder lip:
De regenpijpbeugel zonder lip wordt in de veelvoorkomende situatie gebruikt waarbij een schutting eindigt tegen een regenpijp. De betonpaal wordt in dat geval voor de regenpijp gezet, en met regenpijpbeugels aan de muur bevestigd. Om het geheel helemaal af te maken kan er voor gekozen worden om de regenpijpbeugels met planken van 195cm te bekleden.

Wat ook wel eens gebeurt is dat de regenpijp onderlangs de eerste paal van de schutting loopt. Daar kan dan uiteraard geen betonpaal geplaatst worden. In dat geval kan er een houten schuttingpaal aan de regenpijpbeugels gemonteerd worden. Aan die schuttingpaal wordt dan de eerste betonplaat en het scherm gemonteerd.

De regenpijpbeugel met lip:
Deze wordt gebruikt als een schutting met een aantal volle panelen net vóór de regenpijp eindigt. Dan is het de mooiste oplossing om dit deel op te vullen met een paar planken van 195cm lang. Die kunnen dan aan de ene kant tegen de schuttingpaal gemonteerd worden aan het L-beslag, en kunnen aan de andere kant aan de lip van de regenpijpbeugel gemonteerd worden. De regenpijpbeugel zelf kan dan ook nog bekleed worden met planken.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.