Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Betonplaat houtmotief

Betonplaat houtmotief

Hout motief is een mooi en veel verkocht motief. Het leent zich voor veel verschillende soorten schuttingen. Doordat het motief (alleen visueel) uit twee ‘’planken’’ bestaat, geeft het een natuurlijke uitstraling waarbij het natuurlijke karakter tot uitdrukking komt in de duidelijk zichtbare houtnerven.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Beton
Motief Houtmotief
Gewicht 69 KG
Breedte 184 cm
Dikte 4,80 cm
Hoogte 36 cm
Project foto's

Omschrijving

Hout motief is een mooi en veel verkocht motief. Het leent zich voor veel verschillende soorten schuttingen. Wat veel voorkomt is dat hout motief toegepast wordt in een volledig betonnen schutting (beton-beton schutting).

Doordat het motief (alleen visueel) uit twee ‘’planken’’ bestaat, geeft het een natuurlijke uitstraling waarbij het natuurlijke karakter tot uitdrukking komt in de duidelijk zichtbare houtnerven.

Als alternatief voor een houten schutting wordt dit veel toegepast vanwege de lange levensduur. Als betonnen schutting wordt dit motief veel verkocht in de taupe kleur, om zo de kleur van hout na te bootsen.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!