Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Afdekmuts betonpaal wit-grijs

Afdekmuts betonpaal wit-grijs

De wit/grijze afdekmuts is in combinatie met een betonnen afdekkap zeker een aanrader om uw betonnen schutting helemaal af te maken. Het geeft een luxe uitstraling aan uw mooie betonnen schutting!
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Beton
Kleur Wit/grijs
Gewicht 3 KG
Breedte 15 cm
Dikte 15 cm
Hoogte 8 cm
Project foto's

Omschrijving

De robuuste uitstraling van uw wit/grijze betonnen schutting wordt helemaal afgemaakt met een wit/grijze betonnen afdekmuts in combinatie met een wit/grijze afdekkap. Wist u dat er ook leuke combinaties te maken zijn met wit/grijs en antraciet? Een voorbeeld is een schutting met wit/grijze palen, afdekmutsen en afdekkappen en met antraciet betonplaten.

Door middel van montagekit wordt de betonnen afdekmuts op de betonpaal gelijmd. De afdekmuts is leverbaar in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van de type paal:
• Afdekmuts tussen
• Afdekmuts eind
• Afdekmuts hoek
• Afdekmuts T (3-splitsing)

De afdekmuts is met een piramidevorm afgewerkt aan de bovenkant.

Aan de onderkant van de afdekmuts zijn uitsparingen gemaakt voor de betonnen afdekkap. Bij een schutting met betonnen afdekkappen en afdekmutsen valt de afdekmuts dan ook gedeeltelijk over de afdekkap heen. Omdat in de praktijk is gebleken dat dit niet altijd naadloos aansluit zijn er in ons assortiment ook dichte of blinde afdekmutsen opgenomen. Deze blinde of dichte afdekmutsen zijn niet voorzien van uitsparingen aan de onderkant en vallen dus niet over de betonnen afdekkap heen. Om dit passend te maken moet een stukje afgeslepen worden van de betonnen afdekkap. Deze blinde of dichte afdekmutsen zijn daardoor universeel en kunnen als tussen, eind, hoek of T afdekmuts gebruikt worden.

De afdekmuts steekt wat buiten de paal omdat de afdekmuts breder is dan de betonpaal. De afdekmuts is alleen geschikt voor de beton-beton palen met schroefbus met een dikte van 11,5 x 11,5cm. Bij montage van deze afdekmuts op bijvoorbeeld een betonpaal die geschikt is voor blokhutprofiel, steekt de muts in verhouding erg veel uit. Dit is uiteraard niet zo’n mooi zicht. Daarnaast kan door de werking het hout van het blokhutprofiel gaan uitzetten, waardoor de muts van de paal af geperst kan worden.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.