Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Afdekmuts betonpaal taupe

Afdekmuts betonpaal taupe

De afdekmuts taupe is in combinatie met een betonnen afdekkap een aanrader om uw betonnen schutting helemaal af te maken. Het geeft een luxe uitstraling aan uw duurzame schutting!
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Beton
Kleur Taupe
Gewicht 3 KG
Breedte 15 cm
Dikte 15 cm
Hoogte 8 cm
Project foto's

Omschrijving

Een betonnen schutting ziet er al robuust uit, met een betonnen afdekmuts en betonnen afdekkap maakt u dit helemaal compleet!

De afdekmuts is net als de paal ook van beton en wordt met behulp van montagekit op de betonnen paal gelijmd. De afdekmuts is in verschillende uitvoeringen leverbaar, afhankelijk van de gekozen paal:
• Afdekmuts tussen
• Afdekmuts eind
• Afdekmuts hoek
• Afdekmuts T (3-splitsing)

De bovenkant van de afdekmuts heeft een piramidevorm.

Aan de onderkant zijn uitsparingen gemaakt voor de betonnen afdekkap. De afdekmuts valt daar dan ook gedeeltelijk overheen. Omdat deze niet altijd goed op elkaar aansluiten (hoogteverschil waardoor er een kier tussen de paal en de muts kan ontstaan) zijn er in het assortiment ook dichte of blinde afdekmutsen opgenomen. Deze afdekmutsen zijn aan de onderkant niet voorzien van uitsparingen en vallen dus niet over de betonnen afdekkap heen. Om dit passend te maken moet de betonnen afdekkap een stukje afgeslepen worden. Deze blinde of dichte afdekmutsen zijn daardoor als tussen, eind, hoek of T afdekmuts te gebruiken.

De taupe afdekmuts is geschikt voor de taupe beton-beton schutting.

Let op! De betonpaal waar de afdekmuts op komt is een stukje smaller dan de afdekmuts, waardoor de afdekmuts als een hoedje buiten de paal steekt. De afdekmuts is alleen geschikt voor de beton-beton palen met schroefbus met een dikte van 11,5 x 11,5cm. Bij montage van deze afdekmuts op een betonpaal die geschikt is voor blokhutprofiel, steekt de muts wel erg veel uit, wat er niet zo mooi uit ziet. Daarnaast kan het hout van het blokhutprofiel door de werking gaan uitzetten, waardoor de muts van de paal of geperst kan worden.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.