Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Afdekmuts betonpaal grijs

Afdekmuts betonpaal grijs

De afdekmuts grijs (stampbetonkleur) is een mooie aanvulling voor op een beton-beton schutting. In combinatie met een betonnen afdekkap geeft dit een luxe uitstraling aan de schutting.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Beton
Kleur Grijs
Gewicht 3 KG
Breedte 15 cm
Dikte 15 cm
Hoogte 8 cm
Project foto's

Omschrijving

Door een afdekmuts op een betonnen paal te plaatsen, geeft dit in combinatie met een betonnen afdekkap een fraai beeld van de schutting.

De afdekmuts die op de betonnen paal wordt geplaatst is ook van beton en wordt met kit op de betonnen paal geplaatst. De afdekmuts is in verschillende uitvoeringen leverbaar, afhankelijk van welke paal u heeft:
• Afdekmuts tussen
• Afdekmuts eind
• Afdekmuts hoek
• Afdekmuts T (3-splitsing)

De afdekmuts heeft een piramidevorm aan de bovenkant.

Aan de onderkant heeft de muts een uitsparing/uitsparingen voor de betonnen afdekkap, en valt daar dan ook gedeeltelijk overheen. Omdat deze niet altijd goed op elkaar aansluiten (door een klein verschil in de sponning van de paal) zijn er in het assortiment ook dichte of blinde afdekmutsen opgenomen. Deze afdekmutsen hebben aan de onderkant geen uitsparingen en vallen dus niet over de betonnen kap heen, waardoor de betonnen kap een stukje afgeslepen moet worden. Deze afdekmutsen zijn daardoor als tussen, eind, hoek of T afdekmuts te gebruiken.

De grijze afdekmuts is geschikt voor de grijze (stampbeton-kleur) beton-beton schutting.

Let op! De betonpaal waar de afdekmuts op komt is smaller dan de afdekmuts, waardoor de afdekmuts uitsteekt buiten de paal, en is alleen geschikt voor de beton-beton palen met schroefbus met een dikte van 11,5 x 11,5 cm. Als de afdekmuts op bijv. een blokhutprofiel schutting geplaatst wordt, steekt de muts wel erg veel uit, wat er niet zo mooi uit ziet. Bovendien kan deze afdekmuts van de paal gedrukt worden als het hout door de werking gaat uitzetten en tegen de afdekmuts gaat drukken.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.