Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Afdeklat Zwart

Afdeklat Zwart

De zwarte afdeklat maakt uw zwarte schutting helemaal compleet! De levensduur van uw schutting wordt verlengd en het geeft uw schutting een strakke uitstraling.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Project foto's

Omschrijving

Door het gebruik van een afdeklat op uw schutting geeft u uw schutting een strakke uitstraling! De afdeklat zorgt er ook voor dat het regenwater niet in de open kanten van de schuttingplanken kan komen, waardoor deze veel minder snel worden aangetast door vocht. Dit zorgt voor een langere levensduur van uw schutting, waardoor u er nog langer plezier aan kunt beleven. Aan de afdeklat zit een mooie piramidevorm, die er voor zorgt dat het water wat op de afdeklat valt, er meteen weer vanaf stroomt. Daardoor krijgt het regenwater veel minder gelegenheid om diep in de afdeklat te trekken, en deze dan aan te tasten. Het rotten en schimmelen van de afdeklatten kan daardoor grotendeels worden voorkomen, wat er voor zorgt dat de afdeklatten ook een lange levensduur hebben. De afdeklat is dan ook zeker een aanrader om op uw schutting te plaatsen!
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.