Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Afdeklat hardhout

Afdeklat hardhout

De hardhout afdeklat maakt uw hardhouten schutting nog duurzamer dan deze al is! Door het afschermen van het open hout is het hout minder vatbaar voor regenwater.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Hardhout
Project foto's

Omschrijving

De hardhout afdeklat zorgt ervoor dat uw schutting een langere levensduur krijgt, én is een mooie afwerking van de bovenkant van het scherm. Door de piramidevorm die aan de afdeklat is gefreesd, heeft de afdeklat een strakke uitstraling, die ook gelijk een afgewerkt beeld geeft aan de gehele schutting. Daarnaast heeft de piramidevorm als voordeel dat het regenwater wat op de afdeklat valt, er gelijk weer vanaf stroomt. Omdat het water niet op de afdeklat kan blijven staan, wordt de afdeklat ook minder aangetast door vocht. Dit zorgt ervoor dat de afdeklat zelf ook een langere levensduur heeft. Omdat de afdeklat er voor zorgt dat het regenwater niet in de open kant van de planken kan komen waar de schutting van is gemaakt, verlengt de afdeklat de levensduur van een schuttingscherm aanzienlijk. Een afdeklat is dan ook een echte aanrader om op uw schutting te plaatsen!
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!