Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Afdeklat Grenen

Afdeklat Grenen

De Grenen afdeklat is een ideaal product om uw schutting een langere levensduur te geven. Omdat de afdeklat de open kanten van het scherm beschermt tegen water, kan het hout minder snel gaan rotten en schimmelen.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout
Project foto's

Omschrijving

De afdeklat is zeer geschikt om zowel de levensduur als de uitstraling van uw schutting te verbeteren! Door de mooie piramidevorm van de afdeklat die de schutting helemaal af maakt, krijgt de schutting een strakke uitstraling.

Doordat de afdeklat de open kanten van de planken waarvan het scherm is gemaakt afdekt, komt het regenwater niet vanaf boven in de planken. Dit zorgt ervoor dat rot en schimmels veel minder kans krijgen om het hout aan te tasten waardoor u veel langer plezier kunt beleven aan de schutting.

De afdeklat heeft een mooie piramidevorm waardoor het regenwater gelijk van de afdeklat af stroomt. Dit zorgt ervoor dat na het regenen de afdeklat weer snel kan opdrogen. Omdat het water niet op de afdeklat kan blijven staan wordt de levensduur van de afdeklat door deze piramidevorm verlengd.

Voor toog schermen (schermen met een half ronde bovenkant) zijn er speciale afdeklatten leverbaar die wel plat zijn. Omdat deze over het toog scherm heen gebogen worden, loopt het water daar ook vanaf. Welke lat u ook kiest, het zorgt ervoor dat u langer plezier van uw schutting kunt beleven!
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.