Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Afdeklat Caballero Wood®

Afdeklat Caballero Wood®

De afdeklat van Caballero Wood is onmisbaar voor de perfecte afwerking van uw schutting scherm! Met een lengte van 180 cm of 220 cm is deze afdeklat geschikt voor elk recht type schutting scherm.

Let op! De verlengde afdeklat is tijdelijk niet meer leverbaar, we leveren als alternatief 1 + 0,5 afdeklat.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Caballero Wood®
Project foto's

Omschrijving

De afdeklat van 180 cm lang wordt gebruikt voor zowel verticaal als horizontale schuttingschermen. Daarnaast wordt deze afdeklat ook gebruikt voor blokhutschermen.

De afdeklat van 220 cm wordt gebruikt voor twee verschillende toepassingen; voor verlengde schuttingschermen en voor schuine schuttingschermen.

Voor de verlengde schuttingschermen (alleen van toepassing bij een standaard hout-beton schutting of een houten schutting) is de afdeklat precies even lang als het scherm.

Voor schuine schuttingschermen wordt ook de afdeklat van 220 cm gebruikt. Hierbij dient de afdeklat nog een stukje ingekort te worden. Dit kan op twee manieren: haaks afzagen zoals de afdeklat fabriek af is, of met een hoek erin, met de schuttingpaal mee.

Omdat de benaming van deze verlengde afdeklat gebaseerd is op de toepassing voor schuine schermen, staat er op een offerte of bevestiging: Afdeklat Caballero Wood® (geschikt voor schuin)

De afdeklat is uitgevoerd in een dunne uitvoering, waarbij de hoogtemaat 34 mm is, en de breedtemaat 84 mm. Doordat er een brede sponning in gefreesd is kunt u bij de montage van deze lat een en ander corrigeren. Dat kan handig zijn bij de montage in een hout-beton schutting.

Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat bij gebruik van een gaasscherm en een normaal schuttingscherm de gaasschermen iets meer uit het midden van de betonpaal zitten dan de gewone schermen. Dit is dan vooral zichtbaar vanuit een bovenverdieping. Bij gebruik van een afdeklat met brede sponning is dit dan op te lossen door de afdeklatten allemaal precies in het midden van de betonpalen te centreren.

Door de piramide vorm van de Caballero Wood afdeklat loopt het regenwater mooi van de afdeklat af. Dit zorgt ervoor dat de afdeklat zelf en het tuinscherm eronder veel minder te lijden hebben van regenwater en weersinvloeden. Daardoor wordt de levensduur van uw schutting met jaren verlengd bij toepassing van een afdeklat.

Een langere levensduur van uw schutting is niet het enige voordeel van deze mooie Caballero Wood piramide afdeklat. De piramidevorm oogt modern, wat uw schutting een nog mooiere uitstraling geeft. Of u nu een hout-betonschutting of een houten schutting heeft staan maakt daarbij niet uit. Ongeacht of u nu een klassieke, moderne, stads- of bostuin heeft, het is een echte aanrader voor uw mooie gloednieuwe schutting!
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.