Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Afdeklat Bruin geïmpregneerd

Afdeklat Bruin geïmpregneerd

De Bruin geïmpregneerde afdeklat is aanbevolen om de levensduur van uw Bruin geïmpregneerde schutting te verlengen. Het oogt ook strak en maakt uw schutting helemaal af!
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout
Project foto's

Omschrijving

De afdeklat wordt op de bovenkant van het schuttingscherm gemonteerd. Daardoor kan het regenwater wat op de schutting komt niet in de kopse kanten van de planken van het scherm komen. Dit verlengt de levensduur van de schermen aanzienlijk.

De afdeklat is voorzien van een piramide vorm waardoor het water ook van de afdeklat afloopt. Hierdoor blijft het water niet op de afdeklat staan, wat de levensduur van de afdeklat ook ten goede komt omdat rot en schimmel minder kans heeft om de afdeklat aan te tasten.

De piramide vorm zorgt ook voor een strakke uitstraling waardoor de schutting een nog modernere uitstraling krijgt. Het is dan ook zeker aan te raden om de schutting van een afdeklat te voorzien.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.