Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland

Plat dak Athene

Het buitenverblijf van Toplawood uitgevoerd in model Athene is een van de vele modellen die beschikbaar zijn. Model Athene onderscheidt zich van andere modellen door aan twee kanten een overstek te hebben. Aan één zijkant en de voorkant.

Er zijn veel verschillende opties om dit buitenverblijf mee uit te breiden. Denk hierbij aan (steellook) wanden, deuren en ramen. Uiteraard behoren shutters ook tot de mogelijkheden. Het buitenverblijf kan ook naar wens worden aangepast qua maatvoering.

Een groot voordeel is dat de dakconstructie met zwaluwstaartverbindingen is uitgevoerd. Hierdoor is de dakconstructie op een eenvoudige wijze en zonder schroeven te monteren. Bovendien is dit dan een stevige constructie.

Op het dak wordt de veranda voorzien van een laag EPDM folie wat het geheel waterdicht maakt. Dit zorgt ervoor dat u vele jaren plezier kunt hebben van uw prachtige buitenverblijf Athene!
Inclusief:
Bevestigingsmaterialen en een duidelijk opbouwhandleiding
Behandeling:
Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas hout (op kleur gespoten op aanvraag leverbaar)
Verlengen in wandmodule:
Per mm
Dakbeschot:
Vellingdelen 18mm
Schoren:
Rechte schoren 65x145mm (met houten doken)
Ringbalken:
145x190mm (Liplas)
Boeidelen:
25x300mm
Staanders:
145x145mm
Hoogte:
2650mm
Aluminium daktrimmen:
Rechte daktrim 35mm
Dakbedekking:
EPDM folie
Gording:
65x145/190mm (Zwaluwstaart)
3D configurator ToplaWood
Project foto's
Foto's van recent door ons geleverde (en geplaatste) overkappingen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!