Veelgestelde vragen

  Wat is het verschil tussen enkelzijdig en dubbelzijdig betonplaten?
  Bij een enkelzijdige betonplaat is de achterzijde een ruwe kant, de voorkant is glad of in de door u gekozen motief uitgevoerd. Bij een dubbelzijdige betonplaat zijn beide kanten glad of in motief uitgevoerd. Daarnaast is de kwaliteit van de dubbelzijdige betonplaten beter dan de enkelzijdige betonplaten, de prijs van enkelzijdig is over het algemeen wel een stuk lager dan de dubbelzijdige variant van hetzelfde motief. LET OP: wij raden u aan i.v.m. het kwaliteitsverschil voor dubbelzijdige betonplaten te kiezen.
  Kan ik de schutting laten plaatsen door mijn eigen hovenier?
  Ja, dat kan. Het is wel van belang dit vooraf te overleggen met uw hovenier. Niet elke hovenier heeft ervaring met betonschuttingen. U kunt bij het afrekenen kiezen voor eigen montage. Wij leveren dan de producten bij u aan huis en vervolgens kunt u uw hovenier opdracht geven om de schutting te plaatsen.
  Kan ik als hovenier of tussenpersoon gebruikmaken van de online ontwerptool?

  Bij het gebruikmaken van de samenstellingstool gaan we ervan uit dat u de tool gebruikt om de schutting ook bij ons te bestellen. Mocht u echter besluiten om de schutting of delen ervan uiteindelijk toch ergens anders te bestellen, dan bent u daar uiteraard vrij in.

  Kan ik als hovenier of tussenpersoon bestellen bij Mega-Schutting?
  Ja, dat kan. U kunt de producten via onze website bestellen. Bent u van plan om grotere hoeveelheden producten bij ons af te nemen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden voor het maken van professionele leveringsvoorwaarden op maat.
  Kan ik mijn samenstelling opslaan?
  U kunt uw samenstelling opslaan via de knop “Opslaan” rechts bovenaan. Na het opgeven van uw naam en e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u de samenstelling op een later moment kunt wijzigen.
  Hoelang wordt mijn samenstelling bewaard?
  Uw samenstelling in onze schutting ontwerptool wordt altijd opgeslagen, behalve wanneer de pagina voortijdig wordt afgesloten. Wij bewaren de samenstelling voor u zolang de producten actueel of leverbaar zijn. Soms zijn wij echter ook genoodzaakt om tussentijds de samenstellingen op te schonen.
  Kan mijn bestelling opgesplitst worden voor meerdere buren?
  Op dit moment is het niet mogelijk om een factuur of levering op te splitsen. Een bestelling wordt als geheel geleverd. U kunt er wel voor kiezen om meerdere bestellingen te plaatsen of om bijvoorbeeld de factuur te verdelen, nadat u deze heeft betaald.
  Kan ik een offerte aanvragen?
  Mega-Schutting hanteert een standaard scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Wij kunnen daarom meestal geen individuele kortingen geven. Bij grote bestellingen voor bijvoorbeeld meerdere tuinen kunt u altijd even contact met ons opnemen, om te bespreken welke mogelijkheden er zijn.
  Levert Mega-Schutting ook op de waddeneilanden?

  Mega-Schutting levert ook op de Waddeneilanden. Meer informatie kunt u vinden op de pagina verzending & levering.

  Wanneer moet ik betalen?
  Op het moment dat de schutting geleverd wordt, moeten de schutting en eventuele verzend- en montagekosten betaald zijn.
  Hoe kan ik betalen?
  Op dit moment kunt u alleen per factuur betalen. U ontvangt de factuur nadat wij uw bestelling en eventuele samenstelling hebben gecontroleerd.
  Kan ik een bestelling plaatsen zonder account?
  Ja, dat kan. Bij het afrekenen kiest u dan voor de optie “Afrekenen zonder account”.
  Kan ik mijn samenstelling delen op social media?
  Ja, dat kan. Via de knop “Delen” bovenaan de schutting-samenstellingstool komt u op een pagina die u kunt delen met uw vrienden en bekenden. Op deze pagina staat informatie over uw samengestelde zijdes, zoals de gekozen productgroep, het motief en de houtsoort. De samenstelling kan uiteraard niet via deze pagina gewijzigd worden.
  Klopt het dat de website van Mega-Schutting zondags niet bereikbaar is?
  Ja, dat klopt. Wij zien de zondag als de dag van God. Als wij een fysieke winkel zouden hebben, zou deze ‘s zondags ook gesloten zijn. Om deze reden zijn onze website, webwinkel en de ontwerptool ook op zondag gesloten.
  Kan een beton onderplaat gebruikt worden voor 2 losse halve (trellis) schermen?
  Nee dat kan niet omdat er in de paal een sponning zit waar de onderplaat invalt. Als een onderplaat doormidden gezaagd wordt komt de onderplaat mis je dus het deel wat in de tweede paalsponning moet komen.
  Lichtleiding in paal inclusief stroomdraad?
  De betonnen palen met lichtleiding worden zonder stroomdraad geleverd. De lichtleiding heeft een doorsnede van 15mm.