Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland

Offerte aanvragen voor een nieuwe schutting

Wilt u een offerte aanvragen voor een nieuwe schutting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mega-Schutting is gespecialiseerd in het monteren en leveren van allerlei verschillende soorten schuttingen, met name hout-beton schuttingen. We hebben al vele duizenden tevreden klanten en helpen u graag verder met het realiseren van uw persoonlijke droomschutting. Om een eerste stap te maken kunt u beginnen met het aanvragen van een offerte.

Dit kan op verschillende manieren, en graag brengen we dan ook onze handige 2D ontwerptool bij u onder de aandacht. Mocht u hier niet uitkomen kunt u uiteraard ook altijd bellen, appen of mailen naar ons, dan helpen we u graag verder.

Graag helpen we u bij het maken van een passende offerte voor een prachtige schutting. Wat denkt u bijvoorbeeld van een nieuwe hout-beton schutting? We staan u graag te woord of helpen u via de mail of WhatsApp als u vragen heeft over ons assortiment. Een offerte kunt u ook eenvoudig aanvragen door middel van onze 2D ontwerptool. Uiteraard helpen we u telefonisch ook graag verder.

Showroom
Als u het liever persoonlijk uw offerteaanvraag wilt bespreken bent u uiteraard van harte welkom in onze overdekte showroom. We spreken dan onder het genot van een kopje koffie uw wensen door en maken in overleg met u een passende offerte op. Het is handig om wat foto’s van de situatie mee te nemen en de afmetingen van uw perceel waar uw schutting moet komen. Meer informatie hierover vindt u op onze showroom pagina.

2D ontwerptool
In onze 2D ontwerptool kunt u zelf het ontwerp maken van uw droomschutting. De prijzen van uw persoonlijke schutting zijn in onze 2D ontwerptool direct inzichtelijk. Met enkele klikken vraagt u een vrijblijvende offerte aan. U kunt ervoor kiezen om uw schutting zelf af te halen, te laten bezorgen of zelfs te laten monteren door een van onze professionele montageteams. Welke optie u ook kiest, we denken graag met u mee! Komt u er met de tool niet uit? Geen probleem! We maken graag een vrijblijvende offerte voor u op via de telefoon, mail, WhatsApp of onze chat.

Verschillende offertes mogelijk
Er zijn veel verschillende offertes op te vragen. Het assortiment van Mega-Schutting is erg breed, waardoor er een ruime keuze is. Een offerte voor een schutting is ook altijd gratis. U kunt kiezen voor een betonnen schutting, een hout-beton schutting of een houten schutting. Daarnaast kunt u ook een offerte voor hekwerk opvragen. Denk hierbij aan ons mooie Alex hekwerk wat zowel als houten hekwerk als hout-beton hekwerk leverbaar is. Hekwerk Evi is ook een leuke optie die we graag onder de aandacht brengen als u iets speciaals zoekt. Daarnaast heeft u de keuze om enkel de materialen bij ons te bestellen of om de montage ook door ons uit te laten voeren.

Om vooraf over na te denken
Om een goede offerte voor u te kunnen maken willen we graag uw wensen bespreken. Een paar voorbeelden om vooraf over na te denken zijn:

• Houtsoort: hierin zijn veel verschillende opties mogelijk. Kijk op de pagina ‘’assortiment’’ voor de verschillende voordelen

• Type schutting: wilt u een houten schutting, een combi van hout en beton of volledig beton?

• Plankdichtheid: de standaard schuttingschermen zijn 21 of 22 planks (de tussenliggers meegerekend). Hier kan vanaf geweken worden als u graag extra privacy wenst.

• Kleur beton: er zijn vier verschillende kleuren leverbaar. Antraciet, taupe, stampbeton kleur en wit/grijs. Wit/grijs beton is ongecoat en zal dan ook niet verkleuren.

• Poorten: Wilt u een of meerder poorten in de schutting? Kijk dan of u een enkele poort of een dubbele poort in uw schutting wilt. Welke kant moeten ze opdraaien en welke breedtes zijn handig.

• Montage: wilt u de schutting zelf monteren of wilt u de montage door Mega-Schutting laten uitvoeren?

Wat kunt u verwachten bij een offerte aanvraag?
Offerteaanvragen worden altijd snel in behandeling genomen. We streven ernaar om een offerte binnen één werkdag te verwerken. De offertes worden gespecificeerd per artikel, waardoor u een goed inzicht heeft hoe de prijs is opgebouwd. Het maakt het ook eenvoudig om precies te kunnen zien welke materialen u nodig heeft, en of alles op de offerte vermeld staat wat u verwacht. Daarnaast is de offerte voorzien van een 2D visualisatie aan de hand van de samengestelde schutting in de 2D ontwerptool. Dit zorgt ervoor dat u een goed beeld krijgt van hoe de schutting eruit komt te zien. Uiteraard is dat ook erg handig als u de schutting bijvoorbeeld met de buren wilt bespreken. Zo kunt u goed laten zien wat u bedoeld en wat voor offerte u heeft aangevraagd.

Offerte schutting nieuwbouwwijk
Regelmatig maken wij offertes voor nieuwbouwwijken. Dan is het erg handig om de kosten per zijde of per huisnummer op te vragen. Dit geeft een helder inzicht voor u en voor uw buren hoe de kosten per huisnummer zijn verdeeld.

Een offerte wordt altijd op naam van één persoon opgevraagd. Er worden dus geen verschillende offertes uitgebracht voor een nieuwbouw wijk, maar de kosten kunnen wel worden uitgesplitst. Dit heeft als voordeel dat het startarief en de leveringskosten maar één keer worden berekend. Daarom bent u goedkoper uit als u in één keer met meerdere buren een offerte opvraagt. Kijk voor meer informatie hierover op onze pagina over nieuwbouwijken.

Deelfacturen
Naast het opsplitsten van de kosten in een offerte krijgen wij regelmatig de vraag of wij ook de facturen kunnen splitsen voor verschillende bewoners. Dit kan door verschillende omstandigheden gewenst zijn.

Deze optie voor aparte deelfacturen is mogelijk op aanvraag.
De kosten hiervoor bedragen: € 14,95 (incl. BTW) per adres, hiervoor hebben wij van elke deelnemer een apart akkoord nodig, wat bestaat uit:
- Een e-mail van de betreffende bewoner naar info@mega-schutting.nl o.v.v. offertenummer.
- Naam, adres, postcode + woonplaats
- Eventueel bouwnummer ook vermelden in geval van een nieuwbouw woning
- Telefoonnummer

Inmeetservice schutting voor offerte aanvragen
De meeste van onze klanten meten zelf de maten van de schutting. In de meeste gevallen is dat ook eenvoudig te doen met behulp van een lange rolmaat. Bij grotere tuinen of bijzondere situaties kan dit lastig zijn. Daarnaast kunnen er ook persoonlijke omstandigheden zijn waarom zelf inmeten lastig is.

Daarom kunt u onze schutting meetservice aanvragen. Als u zich hiervoor aanmeld komen we binnen 2 weken langs om de schutting in te meten. We bespreken dan uw wensen en meten de maten van de tuin op. Deze inmeetgegevens worden daarna nog met u besproken en naar ons kantoor verstuurd. Op kantoor wordt de offerte voor u uitgewerkt.

Voor meer informatie over onze opmeetservice en het aanmelden hiervoor verwijzen we u door naar de pagina inmeetservice.

Offerte per email, per post of op papier
Als de offerte is opgemaakt sturen wij deze per email naar u op. Indien gewenst kunnen we deze ook per post naar u opsturen. Een offerte is altijd voorzien van een pagina met belangrijke informatie. Hierin staan de belangrijkste speerpunten in opgenomen voor de montage of levering van uw schutting.

Voordelen van een offerte aanvraag bij Mega-Schutting

 • Direct persoonlijke prijs inzichtelijk in onze 2D ontwerptool
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Inmeetservice mogelijk door heel Nederland
 • Offerte voor zowel één tuin als meerdere huizen
 • Snel contact via telefoon: 0113 - 405 131
 • Snel WhatsApp contact: 06-23 50 61 57
 • Persoonlijk contact
 • Hoog service niveau
 • Keuze uit afhalen, leveren en montage
 • Breed assortiment, snelle levering
 • Landelijke dekking van professionele montageteams
Contact

Levering & montage in heel Nederland!

Hoofdkantoor

Noordland 17
4451 RP Heinkenszand

Onze openingstijden:
Maandag: 08:00–17:00
Dinsdag: 08:00–17:00
Woensdag: 08:00–17:00
Donderdag: 08:00–17:00
Vrijdag: 08:00–17:00
Zaterdag: 09:00–15:00
Zondag: Gesloten
U kunt ons bereiken via:
WhatsApp: 06-23 50 61 57
Telefoon: 0113 - 405 131
IBAN: NL58 RABO 0317 5321 97
KvK: 70263000
E-mail: info@mega-schutting.nl