Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland

Tuinhekken

Voor uw voortuin heeft Mega-Schutting leuke tuinhekken en sierhekken in het assortiment. Naast de mogelijkheid om de bestaande schutting met soortgelijk materiaal door te trekken op een lagere hoogte (+/-110 cm) is het ook een leuk alternatief om een ander hekwerk neer te zetten.

Let op: Blokhutprofiel en de luxe schutting zijn niet in hoogte 110 cm leverbaar. Bij een luxe schutting kan vanaf de overgang van hoog naar laag een semi-luxe schutting gebruikt worden.

Wilt u een robuuste uitstraling? Kies dan voor het Evi hekwerk met dikke betonpalen van 11 cm! Gecombineerd met de houten balken van hetzelfde materiaal als uw schutting, geeft dit een prachtig afgewerkt beeld van de voortuin. Het Evi hekwerk is minimaal 65 cm hoog. Op de projectfoto's hiernaast is het Evi hekwerk ca. 75 cm hoog. Hier kan dus naar eigen inzicht vanaf geweken worden.

Aanbod tuinhekken

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!