Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Staartgrendel 400

Staartgrendel 400

De staartgrendel wordt gebruikt om bij een dubbele poort één poort vast te kunnen zetten. Bij een dubbele poort worden er twee staartgrendels mee geleverd en één slotset.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
€ 13,88
Incl. BTW
Ruime voorraad
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Artikelcode STAARTGRENDEL
Project foto's

Omschrijving

Bij een dubbele poort wordt de vaste poort voorzien van een plank die dient als aanslag voor de looppoort. De staartgrendel heeft standaard een vierkant plaatje, die kan op de onderkant van de bovenbalk geschroefd worden. Als de poorten andersom gemonteerd zijn (met de staartgrendels aan de binnenkant), steekt de staartgrendel pen buiten de poortkozijn balk. Hier zijn helaas geen passende beugeltjes voor op de markt (dit komt omdat Mega-Schutting dikkere staartgrendels levert dan gebruikelijk). Als alternatief kan er een houten blokje op het poortkozijn geschroefd worden waar de pen van staartgrendel in valt. Wat ook kan is een beugeltje voor een dunnere staartgrendel wat verbuigen zodat het ook past voor de dikkere staartgrendels. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden!
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.