Hout-hout - Bankirai

  Bangkirai is tropisch hardhout dat vooral uit Zuidoost-Azië komt. Het hout is zeer sterk en is daarmee één van de duurzaamste houtsoorten. Bangkirai hout schimmelt niet en gaat langer dan 25 jaar mee. Het is de meest duurzame oplossing voor uw houten schutting of voor de combinatie Hout-beton schutting. Bankirai schuttingen voeren wij in de meeste gevallen uit met een plankdikte van 1.5cm en een plankbreedte van 15cm.

   

  Hardhouten schutting met verticale planken

  Bankirai (hardhout) schuttingschermen met verticale planken leveren wij vaak in de uitvoering met 22-planks. Aan de voorkant van de verticale hardhout tuinscherm zijn 10 planken bevestigd, aan de achterzijde 9 planken. Tussenin zijn 3 tussenliggers geplaatst. Het verticale Bankirai schuttingscherm is ook leverbaar in lagere schermen, daarbij vallen dan een of meerdere planken af en kan het soms zijn dat voor een juiste verdeling gebruikgemaakt wordt van een halve beginplank en een halve eindplank.

  Bankirai schutting met verticale planken samenstellen

  Hardhouten schutting met horizontale planken

  Horizontale Bankirai tuinschermen bestaan ook uit 22 planks bij de uitvoering van 180cm x 180cm, tevens is hetzelfde tuinscherm leverbaar in 20- en 24-planks. Bankirai tuinschermen zijn verkrijgbaar in rechte, toog en schuin aflopend model verkrijgbaar in de hoogtes van 90, 130, 166, 170 en 180cm hoog. Het horizontale scherm is tevens uitgevoerd met 3 verticale tussenliggers (uitvoering 180cm x 180cm).

  Bankirai schutting met horizontale planken samenstellen